Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport képes leírás - Online újság.tlap.hu
részletek »

Sport - Online újság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlineujsag.tlap.hu » Sport
Keresés
Találatok száma - 8 db
Budopest Magazin

Budopest Magazin

Naponta frissülő hírek, videók és képgalériák a Küzdősportok világából. Ökölvívás, Profi boksz, Karate, MMA, Judo, Birkózás, Kempo, Kung-fu és még sok más küzdősport és harcművészeti stílus egy helyen. Beszámolók hazai és külföldi versenyekről, és versenyzőkről. Edzőtábor ajánlók és beszámolók. Az oldal fennállása óta törekszik az egyedi hírek és különlegességek bemutatására, olvasói részére. Reméljük, minél többen megtalálják nálunk a számításukat a több száz cikk között válogatva, és ha kedvet kapott a sporthoz webshopunkban biztosan megtalálja a megfelelő felszerelést.

Eredmények

Eredmények

Kiváltképp online szerencsejátékot játszók számára a leggyorsabb és leghitelesebb információt adó online újság. Szinte minden sportágban a világ szinte minden részéről real time értesülhetünk a sportesemények minden mozzanatáról.

Foci

Foci

A Foci honlapja egy futballra szakosodott specifikus weboldal. Oldalunk látogatottsága az indulás óta (2001. február 1.) dinamikusan növekszik. A Foci.hu napi 20.000 - 40.000 letöltött oldalával (ebből 65százalék tartalmi oldallal - hírek, cikkek) a tartalomszolgáltatás e speciális területén az egyik piacvezető oldal a hazai online médiumok, portálok között. Célközönségünk a 15-40 éves, számítástechnika és sport iránt érdeklődő fiatalokból tevődik össze, látogatóink nyolcvan százaléka férfi. Folyamatos hírszolgáltatásunk biztosíték az oldal látogatottságának fenntartására. Az oldalakat igyekszünk a mindenkori látogatói igényekhez igazítani, ezért alakítottunk ki rajta olyan interaktív lehetőségeket, mint a fórum, online kérdőívek, játék, valamint lehetőséget biztosítunk a szurkolók számára saját híranyaguk, véleményük publikálására. A Foci online újság a felsoroltak mellett hírmennyiségével is iránymutató a magyar piacon. Hetente átlagosan ötvennél több hírt és számos hosszabb cikket, interjút publikálunk.

Nb1

Nb1

A több mint 10 éve működő nb1 a hazai internetes kínálat vezető sport portálja, a legfontosabb ismérvei a szakmai körökben is elismert hitelesség, pártatlanság és pontosság. Az oldal tartamának nagy részét kiadó hazai és európai labdarúgással kapcsolatos hírek mellett, a portál más sportágak jelentős eseményeivel is foglalkozik. A beszámolók, élő közvetítések mellett a site-ot kiemelkedően színvonalas, saját gyártású kép- és videó galéria teszi teljessé és olvasói elsődleges hírforrásává.

Nemzeti Sport Online

Nemzeti Sport Online

A Nemzeti Sport Online a legnépszerűbb és a leglátogatottabb magyar sportportál. A sportéletben történtekről leggyorsabban itt értesülhetünk annak köszönhetően, hogy tudósításaink a mérkőzésekkel, sporteseményekkel egy időben történnek éjjel és nappal egyaránt. Hiteles, gyors információival kiemelkedik a különböző sporttal foglalkozó oldalak közül. Éppen ezért magas a visszatérő olvasók száma, hiszen ragaszkodnak a megszokott minőségi tartalomszolgáltatáshoz.

Sportmenü

Sportmenü

A napi 24 órás működésével ? kizárólagosan sportra vonatkozó hírek, hiteles, gyors információk továbbítására specializálódtunk. Célunk volt a hazai és a nemzetközi sportéletet átfogó, az új, feltörekvő sportágakat, érdekességeket is bemutató sportportál létrehozása.

Sportvilág

Sportvilág

Magyarországon rohamosan nő az Internet felhasználók arány. Ez részint a szolgáltatás hozzáférhetőségének köszönhető, másrészt pedig a társadalmi globalizációnak. Az idősebb korosztály szinte rákényszerül az Internet használatára, hogy a munkaerőpiacon fent tudjon maradni, a fiatal korosztály ezzel szemben már az Internet felhasználásának tudásával nő fel. Ám az igazán figyelemreméltó korosztály (18-49), amely a hirdetők potenciális célcsoportját képezik, egyre több időt tölt a világhálón. Az életnek nincs olyan mozzanata, amelyet Interneten keresztül ne lehetne elérni. Ma már házasságok, partner kapcsolatok, barátságok szövődnek számítógépen keresztül. Minden szükséges terméket és szolgáltatást megvásárolhatunk gombnyomásra, valamint az Internet lett az informatív szórakozás legerősebb csatornája. A televíziós csatornák és a nyomtatott sajtótermékek idő-, illetve terjedelem korlátokból kifolyólag nem tudják megvalósítani a teljes körű tájékoztatást egy hír vonatkozásában. Az Interneten nincsenek terjedelem- és időkorlátok, így a témához kapcsolódó cikkekkel, képekkel, mozgókép bejátszásokkal minden igényünket kielégíthetjük.

Testépítés Magazin

Testépítés Magazin

Mielőtt nekikezdessz elolvasni az alapismereteket, szeretnék néhány dolgot tisztázni: edzés nélkül nem lehet tömeget növelni, nem lehet szálkásítani, és nem lehet fogyni. Mindezekhez kemény edzés szükséges. Nem léteznek olyan szerek, amik edzés nélkül viszik véghez a fogyást vagy izomtömeg növelést. Bárki ilyesmit állít, az egyértelműen hazudik. Ha ezeket tisztáztuk, akkor vágjunk is bele!

Tuti menü