Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekes blogok képes leírás - Online újság.tlap.hu
részletek »

Érdekes blogok - Online újság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlineujsag.tlap.hu » Érdekes blogok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Helló vén...

Helló vén...

Tombol Mindenszentek napján a halloween, Bálint-napon giccses Valentin-szívecskék cserélnek gazdát, és hamarosan megérjük, hogy Advent helyett a hálaadást fogjuk megünnepelni, pedig az amerikai hitellufi kipukkadása óta nálunk sokaknak nemhogy pulyka, de még egy nyamvadt galambcsőr sem jut az asztalára. Mialatt a csodálatos Amerika ünnepeit üljük, a magyar iskolákban a gyerekeknek és tanáraiknak fogalmuk sincs már a magyar nép életét végigkísérő népi és vallási ünnepekről.

Lehúzda

Lehúzda

Mi is a lehúzda? Az a hivatalosan és legálisan működő kereskedelmi, pénzügyi cég illetve egyéb szolgáltató, amely finoman, vagy egyenesen szerződéseire és a törvényekre, esetleg azok nemlétére hivatkozva nyíltan, erőfölényével pofátlanul visszaélve lehúzza a hetedik bőrt is rólad. 'Magyarul': 'Lehúz a léről'. Egyszerűen nincs esélyed. Ha van olyan sztorid, vagy észrevételed, mint amilyeneket alant olvashatsz, írd meg a lehuzda@gmail.com címre, és közzéteszem! Húzzuk le őket!

Subba

Subba

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell).

Tékozló Homár

Tékozló Homár

Tékozló Homár - Fogyassz, herdálj, szenvedj! Az egyik legsikeresebb blog, amely fogyasztók kommunikációjával hatékonyabb eredményt ér el, mint a Fogyasztóvédelem! Jaj annak, aki a szerkesztő tollhegyére kerül!

Vicces videók

Vicces videók

Hát igen. A kacagás meghosszabbítja az életet. Bár nem biztos, hogy azét, akin nevetünk. Nézzünk itt egy pár csemegét és legyen jó napunk! A legjobb válogatások a bakik, balesetek és a féktelen nevetés világából.

Tuti menü