Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gazdaság, szakmai hírek képes leírás - Online újság.tlap.hu
részletek »

Gazdaság, szakmai hírek - Online újság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlineujsag.tlap.hu » Gazdaság, szakmai hírek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Hír ma

Hír ma

Hírek a pénzügyi, gazdasági világából: ez a Hir híroldal fő irányvonala. A híreken kívül hasznos üzleti tanácsokkal is szolgálunk olvasótáborunknak, melyekkel cégüket, vállalkozásukat költséghatékonyabbá, takarékosabbá tehetik. Szemlézzük a fontosabb külföldi gazdasági lapokat, hogy minél gyorsabban érjenek célba az információk.

Hvg

Hvg

A már régóta mindenki által jól ismert gazdasági hetilap internetes felülete. Gazdasági, politikai, közéleti információk és aktualitások minden mennyiségben! Az érdeklődők 13 rovatból és a Hvg csoport 15 weboldalán biztosan megtalálják a számukra fontos információkat.

Ingatlan hírek

Ingatlan hírek

Rendszeresen frissülő hírek az ingatlanpiacról. Eladó használt ingatlanok Észak-Magyarországon, folyamatosan bővülő adatbázis. Országszerte a legalacsonyabb árak az ingatlanok körében! Itt Önnek is érdemes befektetnie! Látogasson el hozzánk a friss információkért!

Lánglovagok

Lánglovagok

A Lánglovagok tűzoltóportál egy önkéntes és független szerveződés. Létrehozásának és működésének legfontosabb célja a tűzoltóság, a tűzoltók munkájának bemutatása, népszerűsítése az érdeklődőkkel. A Lánglovagok létrehozói, rendszeres és eseti szerzői olyan elhivatott civilek, újságírók, fotóriporterek, önkéntes és hivatásos tűzoltók, akik fontosnak tartják, hogy a tűzoltóság munkája, mindennapos gyakorlata, a tűz elleni védekezés alapelvei minél szélesebb körben váljanak ismertté. A Lánglovagok szerzői törekednek a legszakszerűbb információk közlésére, kétirányú igényt kielégítve ezzel: egyrészt a laikus állampolgár igényét a hírekre, melyek az eseményekre és következményeikre, a tűzoltóság reagálására, operatív tevékenységére vonatkoznak. (Ez utóbbiak adott esetben megnyugvással töltik el, arra gondolva, hogy baj esetén, rövid időn belül megérkezik a segítség). Másfelől a tűzoltóság tagjainak igényét próbálja teljesíteni, állampolgárként és főként tűzoltó szakmai szemmel tekintve az eseményeket, példákat, esetleg ötleteket merítve a kárfelszámolás mikéntjéből. További célja a honlapnak, hogy segítséget adjon szűkebb környezetünk, otthonunk, életünk biztonságosabbá tétele érdekében. A Lánglovagok megköszöni minden magánszemélynek, egyesületnek, szervezetnek az eddigi munkáját, segítségét a honlap naprakészen tartásában, remélve a további közreműködést.

Ma

Ma

Hetente közel 200 ezer egyedi látogató keresi fel rendszeresen az oldalt. A meglévő hírpiacon speciális helyzetét annak köszönheti, hogy olvasóinak többsége kevés egyéb híroldalt olvas. Ennek megfelelően a hír site-okon megjelenő reklámoknál nagyon jó kiegészítő kommunikációs csatornaként tud felületet biztosítani. A ma szerkesztősége gyors, hatékony és rugalmas, ahol a szerkesztők percre kész, friss és aktuális információkat biztosítanak olvasóiknak. A Ma portálon megjelenő cikkek, hírek az egyik legjobb válogatás a hazai piacon. Kiemelt témák az Életmód és a Kultúra rovatok, ahol minőségi saját publicisztikák és háttéranyagok jelennek meg.

Portfólió

Portfólió

A Portfólió oldala közkedvelt a gazdasági híreket, elemzéseket keresők körében. Legyen szó általános befektetésről, devizáról, kötvényről, ingatlanról, Tőzsdéről, vagy spekulációról, a ,magánszemélyektől a nagyvállalatokig mindenki számára hasznos és aktuális eligazodást ad a Portfólió portálja.

Rendszeresen frissülő hír- és tesztportál

Rendszeresen frissülő hír- és tesztportál

Az agilisteszteles.hu hírportál folyamatosan megújuló, frissülő oldal hírekkel, termékbemutatókkal. Tények a technika területérő, cikkek az állatvilágról, valamint a világ minden tájáról. A hírportálon rendszeresen beszámolunk az újdonságokról, az új termékekről, az aktuális programokról, híreket és beszámolókat olvashatnak az autók, a fényképezőgépek, az okostelefonok, a számítástechnika világából, ráadásul sok érdekes és hasznos programról és eseményről is híreket közvetítünk. Érdemes rendszeresen visszalátogatni!

Servian

Servian

A Servian különleges képviselője a gazdasággal, környezetvédelemmel, és ezek összefüggésében pénzügyekkel foglalkozó témáknak. Folyamatosan frissülő híreivel átfogó képet ad a környezetvédelemmel kapcsolatos legújabb szabályozásokról, tervekről, illetve a technikai és törvényi háttérmunkáról.

Startup friss hírek

Startup friss hírek

Ha érdeklik a legjobb startup hírek és a leendő nagyvállalkozások és zseniális ötletek kezdő lépései, akkor érdemes ellátogatni hírportálunkra, ahol a startupokkal kapcsolatos legfrissebb hírekkel találkozhat, valamint szakértő újságíróink elemzik is azokat a könnyed fogyaszthatóság érdekében. Emellett a pénzvilág legfontosabb eseményeit is elhozzuk önöknek, hogy felkészülten fogadhassa a jövő kihívásait. Érdemes a fintechradar oldalát a közösségi médiában is nyomon követni, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről.

Tuti menü