Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerekek oldalai képes leírás - Online újság.tlap.hu
részletek »

Gyerekek oldalai - Online újság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlineujsag.tlap.hu » Gyerekek oldalai
Keresés
Találatok száma - 4 db
Az Én Újságom

Az Én Újságom

Az eredeti papír alapú Az Én Újságom gyermeklapot Pósa Lajos alapította a 20. század elején. A mostani online változata a gyermekek és a fiatalok számára tartogat érdekességeket, érdekfeszítő írásokat, irodalmi értékeket.

Családi Hírnök

Családi Hírnök

Családi Hírnök, egy magazin a tudatos szülőknek. Magazinunk a gyermekről szól, és a családoknak készül. Gyermekorvosok családterapeuták, pszichológusok, szakértők segítik munkánkat, hogy minél tartalmasabb és színesebb magazint tudjuk olvasóink számára biztosítani.

Egyszervolt

Egyszervolt

Az Alapítvány által támogatott egyszervolt oldal három-négy éves kortól önállóan használható, az alapműveltséghez tartozó ismereteket, értékeket közvetít, szorosan kapcsolható a kerettantervek általános fejlesztési követelményeihez, segíti az informatikai eszközök felhasználói kultúrájának fejlesztését, a szabadidős foglalkozások színesítését, a gondolkodás fejlesztését, az új ismeretek birtoklásának és a megszerzett tudás változatos alkalmazásának lehetőségét, és mindezek mellett kiváló és tartalmas szórakozást nyújt. Az iskolai, óvodai felhasználhatóság céljából készült el az Egyszervolt Suli tematikus keresőrendszer, mely az egyszervolt oldalon található mintegy kétezer oktatási - kulturális tartalom pedagógiai szemléletű gyűjtőoldala.

Lazy Town filmek magyarul

Lazy Town filmek magyarul

Itt a gyermekek által kedvelt magyar nyelvű Lazy Town filmeket, klipeket gyűjtöttük egy csokorba - ráadásul magyar nyelven. A televíziók csatornáin is ritkán látható epizódokat tekinthetik meg itt a gyerekek.

Tuti menü