Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online újság linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Online újság képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: onlineujsag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
168óra online

168óra online

Az önmeghatározás első tagja nem óvatos sasszé, ellenkezőleg: változatlanul nem kívánunk részt venni a hatalomközeli körtáncban. Sőt! Nincs az a hatalom, amely rábírna erre minket, és nincs olyan politikai erő, amelytől elfogadnánk, hogy kisajátítsa a polgári jelzőt. Azt a fogalmat, amelynek társadalmi értelemben csak kiterjesztő érvényessége lehet, és nem kizárólagossága. Hiába húzta magára a (nagyon) vegyes csapat egész pályás letámadásaihoz a polgári mezt, mi úgy gondoljuk: bárkinek jussa van hozzá, akit erre életvitele, gondolkodásmódja, stílusa predesztinál. Meg az úgynevezett karaktere, amelyet nem píárszakértők alakították át nagy hirtelen az éppen divatos politikai fazonra. Ezért mondjuk, hogy a 168 Óra polgári hetilap. Értelmiségi pedig azért, mert hiteles felmérések szerint elsősorban az értelmiség olvassa. Vagyis Önök, akikről húsz év után nemcsak sejtjük, hogy mire kíváncsiak, de akikről ma már azt is tudjuk, mit akarnak megtudni.

Agrároldal

Agrároldal

Információk, hírek, tanácsok Magyarország legnevesebb mezőgazdasági szakembereitől. Legyen Ön gazdálkodó, egyetemista vagy professzor. Érdekelje a növénytermesztés, az állattenyésztés, a növényvédelem, a kertészet, a talajművelés, bármilyen kérdése van az Agrároldalon megtalálja a választ. Vásárolna? Növényvédő szer, vetőmag, műtrágya, gyógyszer, takarmány, vitamin, kombájn, traktor vagy eke? Itt a legkedvezőbb feltételekkel veheti meg, ha nálunk nincs, megtudhatja hol.

Agro Napló

Agro Napló

Az Agro Napló mezőgazdasági szakfolyóiratként 15. éve a magyar agrárium egyik legismertebb médiája, melyet 1996-ban Zsigmond Ágnes alapított. Az Agro Napló mezőgazdasági szakfolyóirat 2005-től a Zsigmond Kft. gondozásában jelenik meg.

Alkotónők

Alkotónők

Így lett a sok egyedül akarásból, egyetemleges akarat. Mint ahogy a sok apró gyöngyszem találkozik más alakú, más színű, más fényű gyöngyszemekkel és együtt alkotnak egy új egységet és díszíti, színesíti, vidámítja életünket. Egyikünk a tágra nyílt szemet találta ki designt, a másikunk a nevünket, és záporoztak az ötletek... Így született meg a magazinunk, egyelőre gondolatok formájában, papír fecniken és sűrű e-mailváltások közepette.Akartunk valami újat, valamit, amitől mi is jól érezzük magunkat, valamit, amitől más is jól érezheti magát. Akartunk új megvilágítást, akartunk nemzetközit, akartunk közösséget, kovácsolót, akartunk érdekeset, akartunk elgondolkodtatót, akartunk vicceset... Szóval, akartunk egy magazint! És megszületett az Alkotónők.

Alternatív Energia

Alternatív Energia

Naponta többször frissülő híreket olvashatnak az olvasók hazánkról és külföldön megjelenő legfrissebb anyagokról. Manapság egyre többet hallunk a megújuló energiák szerepéről. Valóban fontos, hogy a ma épített családi házak már tartalmazzanak megújuló technológiát. Hírportálunk ezeket a technológiákat hivatott bemutatni, népszerűsíteni és hírt adni a legújabb trendekről, irányzatokról. Ezen belül is kiemelt szerepet játszik az épület energetika. A passzívházak, aktívházak, napelemek, pellet kazánok és hőszivattyúk a főbb csapásvonalak. Az általános leírásoktól a legújabb technológiákig megtalálható minden, ami e témával foglalkozik. Dinamikusan fejlődő hírportálunk, a mai igényeknek és technikai követelményeknek megfelelően, videós bemutatóanyagokkal is szolgál az olvasóknak.

Amerikai HirHatár Online

Amerikai HirHatár Online

Az USA-ban és Kanadában él a külhoni vagy nyugati magyar diaszpóra kétharmad, számuk meghaladja a 2 000 000 főt. Sehol a világon nem oly erős és önálló a civil társadalom, mint az Egyesült Államokban.A magyarokról külföldön alkotott kép, de az országimázs formálása szempontjából is rendkívüli jelentősége van a magyar írott és elektronikus médiáknak. Amerikai nemzettársaink magyarként való megmaradásának és magyarul tudásának fő oszlopa: a magyar templomok, a hétvégi magyar iskolák; a magyar cserkészcsapatok; a magyar közéleti és kulturális egyesületek, valamint a magyar nyelvű médiák!

Animare TV-újság

Animare TV-újság

Az Animare nem pusztán egy televíziós műsorújság. A honlapon lehetőség nyílik TV-nézésre, filmelőzetesek megnézésére és sok más hasznos és érdekes dologra. Beszélje meg a látott filmeket a TV-fórumon, vagy akár illessze saját honlapjába az aktuális TV-műsort!

Az Antik Vár legfrissebb hírei

Az Antik Vár legfrissebb hírei

Az Antik Vár Online könyvesbolt és antikvárium rendszeresen tájékoztatja a látogatóit a legfrissebb híreivel. Ahogy vásárolni, eladni lehet ezen az oldalon, információt is kapunk a webáruház legfrissebb változásairól, fejlesztéseiről, illetve a legújabb érdekességekről, ritkaságokról. Érdemes könyvjelzőbe tenni, és gyakran idelátogatni, ha szereti a könyveket!

Az Én Újságom

Az Én Újságom

Az eredeti papír alapú Az Én Újságom gyermeklapot Pósa Lajos alapította a 20. század elején. A mostani online változata a gyermekek és a fiatalok számára tartogat érdekességeket, érdekfeszítő írásokat, irodalmi értékeket.

Hirdetés
Blikk

Blikk

A Blikk.hu Magyarország legolvasottabb - több mint 1 millió olvasót vonzó - napilapjának és a lap vasárnapi kiadásának internetes portálja. A Blikk.hu a sztárvilág híreivel igazi bulvár portál, egyszersmind hiánypótló médium kíván lenni a világháló magyar tájékán.

Bors

Bors

A MindShare médiatervezőinek célja, hogy ügyfelei számára a leghatékonyabb médiamixet állítsa össze. Ezért javasoljuk számukra a Bors szórakoztató napilapot. Célravezetőnek tartjuk kommunikálni ügyfeleink felé a lap dinamikus növekedését, amelyet a napilapok piacán egyedüliként ért el az elmúlt években, és vált a második legolvasottabb napilappá. Olvasótá- borának növekedése is igazolja, hogy az emberek igényt tartanak a nyomtatott sajtóban megjelenő hírekre, információkra, és ezzel együtt a hirdetőink üzenete is célba ér. A Bors szórakoztató napilap munkatársainak proaktivitása példaértékű, ezzel is segítve a hirdetői igények minél szélesebb körű kiszolgálását.

Budopest Magazin

Budopest Magazin

Naponta frissülő hírek, videók és képgalériák a Küzdősportok világából. Ökölvívás, Profi boksz, Karate, MMA, Judo, Birkózás, Kempo, Kung-fu és még sok más küzdősport és harcművészeti stílus egy helyen. Beszámolók hazai és külföldi versenyekről, és versenyzőkről. Edzőtábor ajánlók és beszámolók. Az oldal fennállása óta törekszik az egyedi hírek és különlegességek bemutatására, olvasói részére. Reméljük, minél többen megtalálják nálunk a számításukat a több száz cikk között válogatva, és ha kedvet kapott a sporthoz webshopunkban biztosan megtalálja a megfelelő felszerelést.

Bulváros

Bulváros

A Bulváros hosszútávú kapcsolatot kíván kialakítani partnereivel, ezért egyedi és kreatív javaslatainkkal, jól bevált módszereinkkel szolgálunk azoknak, akik a Bulváros marketing csapatára bízzák üzleti vállalkozásaikat. Kollégáink szívesen segítenek az éves marketing terv kidolgozásában, kampányok, kommunikációk szervezésében, tervezésében.

Chip Online

Chip Online

A Chip Online célja, hogy tájékoztassa az olvasókat az információtechnológia egyre bonyolultabb és egyre gyorsabban fejlődő világáról. A honlap segíti olvasókat céljuk elérésében, hogy alapos, okos döntéssel a maximumot tudják kihozni számítógépükből, a későbbi fejlesztésekre is gondolva. Naponta frissülő hardware és software adatbázis, letöltések, fórum, archívum, tesztek. Több, mint 4000 tagú közösségnek ad szakmai felületet a honlap. 2007. januárja óta működik a jelenlegi formájában. A szakszerű és objektív tartalmat nemzetközi szakembergárda és kiválóan felszerelt tesztcentrum biztosítja. Az 1989 óta megjelenő Chip Magazin kiváló kiegészítője

Civil Hírlap

Civil Hírlap

A CivilHírlap portál a Civil Hírlap újság on-line kiadása, mely színes közéleti, tájékoztató, ismeretterjesztő és szórakoztató weboldal, sok-sok közéleti hírrel, érdekességekkel, riportokkal, tényfeltáró és oknyomozó írásokkal, információkkal, tesztekkel és receptekkel. Lakossági felmérések alapján jelentős igény mutatkozik rá, hiszen hiánypótló és egyedülálló közcélú sajtóorgánum. Az elmúlt időkben folyamatosan tájékozódtunk az olvasók igényeiről és elvárásairól. Ennek eredményeként a formátumában is rendhagyó, de csak optimális terjedelemben megjelenő Civil Hírlap újság mellett a CivilHírlap portállal is megajándékoztuk a hazai olvasóközönséget, mellyel úgy érezzük minden társadalmi réteg igényét kielégítjük kortól és nemtől függetlenül.

Családi Hírnök

Családi Hírnök

Családi Hírnök, egy magazin a tudatos szülőknek. Magazinunk a gyermekről szól, és a családoknak készül. Gyermekorvosok családterapeuták, pszichológusok, szakértők segítik munkánkat, hogy minél tartalmasabb és színesebb magazint tudjuk olvasóink számára biztosítani.

Cseppek

Cseppek

A Cseppek Magyarország egy dinamikusan fejlődő online médiuma. Az oldal látogatottságát a Google folyamatosan monitorozza, melyekből részletes statisztikákat készít. Amennyiben érdekli ezen látogatottsági adatok és ennek függvényében hirdetne, kérem keresse fel szerkesztőségünket.

Tuti menü