Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mezőgazdaság képes leírás - Online újság.tlap.hu
részletek »

Mezőgazdaság - Online újság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlineujsag.tlap.hu » Mezőgazdaság
Keresés
Találatok száma - 7 db
Agrároldal

Agrároldal

Információk, hírek, tanácsok Magyarország legnevesebb mezőgazdasági szakembereitől. Legyen Ön gazdálkodó, egyetemista vagy professzor. Érdekelje a növénytermesztés, az állattenyésztés, a növényvédelem, a kertészet, a talajművelés, bármilyen kérdése van az Agrároldalon megtalálja a választ. Vásárolna? Növényvédő szer, vetőmag, műtrágya, gyógyszer, takarmány, vitamin, kombájn, traktor vagy eke? Itt a legkedvezőbb feltételekkel veheti meg, ha nálunk nincs, megtudhatja hol.

Agro Napló

Agro Napló

Az Agro Napló mezőgazdasági szakfolyóiratként 15. éve a magyar agrárium egyik legismertebb médiája, melyet 1996-ban Zsigmond Ágnes alapított. Az Agro Napló mezőgazdasági szakfolyóirat 2005-től a Zsigmond Kft. gondozásában jelenik meg.

Interkert

Interkert

Olyan szakmai adatbázist, kerttel, kertészettel, kertépítéssel foglalkozó portált szeretnénk létrehozni, melynek segítségével könnyen talál a kedves olvasó, hasznos információt, illetve mindenki megtalálja a hozzá legközelebb eső kertépítőjét, kertészét, kertészetét. A témában könnyen elérhetők lesznek azok a szolgáltatók, cégek, vállalkozók, akiknek a segítségére a kedves érdeklődő bizton számíthat. Az Interkert Média Kft. további érdeklődési köre a következő: Kerti bútor, világítás a kertben, árnyékolás, kültéri burkolat (térkő, faburkolat) , sport (úszómedence, teniszpálya, ping-pong, kerti játék), függőágy, pergola, garázskapu, kapu, biztonságtechnikai rendszerek, kerti sütés, grill, kerti tó, csobogó, szökőkút, kútfúrás, kerítés. Növények: gyógynövény, fűszer, gyümölcs, gyümölcsfa, zöldségfélék, házőrzés a kertben, valamint borászat, illetve szőlészet magyar borvidékek szerint.

Kert Varázs Magazin

Kert Varázs Magazin

Nagyon sokrétű, érdekfeszítő és szakszerű leírásokat tartalmazó online újság. Mindenki megtalálja az őt érdeklő cikket, legyen szó otthonról, kertről, egészségről, életmódról. Nem hiányozhat a női magazin, az apróhirdetés és a webáruház sem.

Kertpont

Kertpont

A Kertpont kertészeti magazin és adatbázis 2001 szeptemberében indult útjára azzal a céllal, hogy a magyarországi kertkultúrát az interneten keresztül is megismertesse a nagyközönséggel. Célcsoportunk a kerttulajdonosok, a hétvégi kertek művelői, kertbarátok, növénykedvelők.

Szabad Föld

Szabad Föld

Értékes, tartalmas online újság mindennapjainkról. Az aktuális gazdasági, mezőgazdasági híreken túl helyet kap az egészség témája, a család és otthon, egy kis bulvár, egy kis biznisz, és még sok más. Könnyű, de értékes tartalom.

Szépzöld

Szépzöld

A Szépzöld Portál naponta frissülő kertészeti, lakberendezési, hobbi, szaktanácsadói és információs közösségi oldal. A Szépzöld olvasói a növény-, állat- és természetkedvelők táborába tartoznak, akiknek fontos környezetünk megóvása és a körülöttünk lévő világ élhetőbbé tétele. Lényeges számukra a kertkultúra, az egészséges táplálkozás és olvasóink szívesen töltik szabadidejüket a természetben. Igényesek otthonuk kialakításában és nyitottak a művészetekre.

Tuti menü