Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Művészetek, kultúra képes leírás - Online újság.tlap.hu
részletek »

Művészetek, kultúra - Online újság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlineujsag.tlap.hu » Művészetek, kultúra
Keresés
Találatok száma - 5 db
Az Antik Vár legfrissebb hírei

Az Antik Vár legfrissebb hírei

Az Antik Vár Online könyvesbolt és antikvárium rendszeresen tájékoztatja a látogatóit a legfrissebb híreivel. Ahogy vásárolni, eladni lehet ezen az oldalon, információt is kapunk a webáruház legfrissebb változásairól, fejlesztéseiről, illetve a legújabb érdekességekről, ritkaságokról. Érdemes könyvjelzőbe tenni, és gyakran idelátogatni, ha szereti a könyveket!

Frappa

Frappa

Célunk, hogy olyan kikapcsolódási lehetőséget biztosítsunk az olvasóinknak, amely mentes a politikától, a bulvárhírektől és a túlzó szexualitástól. Hisszük, hogy ma is van igény a kulturált, elgondolkodtató, vagy egyszerűen csak szórakoztató, mégis igényes olvasmányokra, cikkeinkkel azt a hiányt kívánjuk pótolni, amelyet a bulvársajtó erőteljes uralkodása generál. Az online magazin rovatait folyamatosan bővítjük. Újságíróink széles látóköre és érdeklődése, elhivatottsága és tenni akarása a biztosíték arra, hogy a magazinban a napi aktualitásoktól kezdve a gondolkodásra sarkalló írásokon, interjúkon, riportokon, utazási ajánlókon, életmóddal foglalkozó cikkeken át a film- és könyvajánlókig minden témával részletesen foglalkozzunk. Újságíróink, fotósaink, fejlesztőnk és főszerkesztőnk ugyanazt vallják: szükség van az igényes, bulvármentes olvasnivalóra az interneten is.

Parlando

Parlando

Nagy érték a zenepedagógusoknak, hogy olvasható az interneten Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete által megjelentetett Parlando, ingyenes internetes zenepedagógiai folyóirat. Köszönettel tartozunk szerzőinknek, akik megértve átmeneti gondjainkat, tiszteletdíj nélkül bocsátják rendelkezésünkre írásaikat, tanulmányaikat! Örömünkre szolgál, hogy évente kb. 150 ezren látogatják és közel 1 millió oldalt töltenek le a Parlando honlapjáról.

Ring Magazin Online

Ring Magazin Online

A Ring Magazin Online az olvasói és felhasználói igényeket, valamint együttműködő partnereink növekvő elvárásait figyelembe véve megújult. Törekszünk arra, hogy mindinkább megfeleljünk a korszerű portálokkal szemben támasztott követelményeknek, ezért a Ring Magazin Online tartalomszolgáltatásának színvonalát, szolgáltatói jellegét és interaktivitását (Mesterkereső, Kérdezzen Szakértőinktől, Jogi iránytű, Partnereink, Fórum stb.) párhuzamosan és folyamatosan fejlesztjük.

ZéHá

ZéHá

A ZéHá Független Diáklapot Veress Árpád, Hargitai Henrik, Schlosser Ingeborg és Nagy Gábor alapította 1992-ben. Az alapítás körülményei mára már ködbe vesztek, ám Nagy Gábor emlékei szerint egy beszélgetés során jött az ihlet, hisz akkoriban az iskola még nem rendelkezett saját lappal. Mindannyian egy szakon tanultak és első évesek voltak az akkor még Me- Dfk néven ismert intézményben. Gábor elmondása szerint a névválasztás nem volt hosszú procedúra, hisz olyan nevet szerettek volna adni a lapnak, mely a főiskolához és a diákokhoz is egyaránt közel áll. A Független jelző azért került a név mellé, hogy jelezzék ez a diákság lapja, amit még csak nem is a főiskola ad ki, hanem a Kerpely Kollégium Fejlesztési és Oktatási Alapítvány, így a hallgatók bármit közölhettek, amihez éppen kedvük támadt.

Tuti menü