Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Politika, közélet képes leírás - Online újság.tlap.hu
részletek »

Politika, közélet - Online újság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlineujsag.tlap.hu » Politika, közélet
Keresés
Találatok száma - 31 db
168óra online

168óra online

Az önmeghatározás első tagja nem óvatos sasszé, ellenkezőleg: változatlanul nem kívánunk részt venni a hatalomközeli körtáncban. Sőt! Nincs az a hatalom, amely rábírna erre minket, és nincs olyan politikai erő, amelytől elfogadnánk, hogy kisajátítsa a polgári jelzőt. Azt a fogalmat, amelynek társadalmi értelemben csak kiterjesztő érvényessége lehet, és nem kizárólagossága. Hiába húzta magára a (nagyon) vegyes csapat egész pályás letámadásaihoz a polgári mezt, mi úgy gondoljuk: bárkinek jussa van hozzá, akit erre életvitele, gondolkodásmódja, stílusa predesztinál. Meg az úgynevezett karaktere, amelyet nem píárszakértők alakították át nagy hirtelen az éppen divatos politikai fazonra. Ezért mondjuk, hogy a 168 Óra polgári hetilap. Értelmiségi pedig azért, mert hiteles felmérések szerint elsősorban az értelmiség olvassa. Vagyis Önök, akikről húsz év után nemcsak sejtjük, hogy mire kíváncsiak, de akikről ma már azt is tudjuk, mit akarnak megtudni.

Amerikai HirHatár Online

Amerikai HirHatár Online

Az USA-ban és Kanadában él a külhoni vagy nyugati magyar diaszpóra kétharmad, számuk meghaladja a 2 000 000 főt. Sehol a világon nem oly erős és önálló a civil társadalom, mint az Egyesült Államokban.A magyarokról külföldön alkotott kép, de az országimázs formálása szempontjából is rendkívüli jelentősége van a magyar írott és elektronikus médiáknak. Amerikai nemzettársaink magyarként való megmaradásának és magyarul tudásának fő oszlopa: a magyar templomok, a hétvégi magyar iskolák; a magyar cserkészcsapatok; a magyar közéleti és kulturális egyesületek, valamint a magyar nyelvű médiák!

Civil Hírlap

Civil Hírlap

A CivilHírlap portál a Civil Hírlap újság on-line kiadása, mely színes közéleti, tájékoztató, ismeretterjesztő és szórakoztató weboldal, sok-sok közéleti hírrel, érdekességekkel, riportokkal, tényfeltáró és oknyomozó írásokkal, információkkal, tesztekkel és receptekkel. Lakossági felmérések alapján jelentős igény mutatkozik rá, hiszen hiánypótló és egyedülálló közcélú sajtóorgánum. Az elmúlt időkben folyamatosan tájékozódtunk az olvasók igényeiről és elvárásairól. Ennek eredményeként a formátumában is rendhagyó, de csak optimális terjedelemben megjelenő Civil Hírlap újság mellett a CivilHírlap portállal is megajándékoztuk a hazai olvasóközönséget, mellyel úgy érezzük minden társadalmi réteg igényét kielégítjük kortól és nemtől függetlenül.

Esti Hírlap

Esti Hírlap

Az estihirlap 2005. december elején indult. A név kötelez, az egykor nagysikerű Esti Hírlap hagyományait követve napról-napra hírt adunk a Világ újdonságairól. Oldalainkon szórakoztató, változatos, érdekes témákat, valamint komolyabb, gazdaságot, társadalmat egyaránt érintő híreket talál. Ezenkívül beszámolunk a tudomány, a technika, a kultúra világának aktualitásairól. Egy olyan hírportál szerkesztésére törekszünk, amely a 16-99 éves korosztály számára kínál friss, színes információkat a Világ minden tájáról, különböző témakörökben.

Fejér Megyei Hírlap Online

Fejér Megyei Hírlap Online

Székesfehérvár és Fejér megye legfrissebb hírei, sporteredmények, beszámolók, a megye legfontosabb eseményeinek programajánlója, nap szépe, horoszkóp, képek, videók érdekességek a Fejér megye településeinek életéből. Nézze meg Ön is miről beszélnek Székesfehérvár, Bicske, Bodajk, Csákvár, Dunaújváros, Velence, Mór, Pákozd vagy Gárdony városában vagy próbáljon szerencsét a nyereményjátékok valamelyikén! A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. Fejér Megyei Hírlap c. napilapjának friss információival...

fn

fn

Az FN honlapján az olvasók több mint 10 éve tájékozódhatnak a legfrissebb hírekről, minden fontos külföldi és belföldi eseményről. A naprakész gazdasági és üzleti elemzések, háttérinformációk mellett az oldalon megtalálják a legfontosabb kalkulátorokat és online szolgáltatásokat, mint a bérkalkulátor, tőzsde- deviza információk, időjárás előrejelzés.

Gondola

Gondola

Gazdasági, politikai és közéleti hírek, újdonságok Magyarországról és külföldről. Természetesen nem hiányozhat a médiaajánló, kulturális programok bemutatása, életmód és környezeti magazin, tudományos hírek és a sport sem.

Helyi Téma Online

Helyi Téma Online

Magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk 2004. októberében elsőként jelent meg a hazai médiapiacon egy ingyenes, kerületi laphálózattal Magyarországon, felismerve annak hiányát, illetve az abban rejlő piaci lehetőségeket. A Helyi Téma kezdetben a budai kerületekben jelent meg, majd 2005 szeptemberétől az összes budapesti kerületben, 2006 márciusától pedig már a dél budai agglomerációban is megjelenik (Budaörs, Érd, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Százhalombatta), összesen 723 ezer példányban! Az elmúlt 3 év alatt a Helyi Téma a Szonda Ipsos és a Gfk Hungária piackutatásai szerint az egyik legolvasottabb hazai sajtótermékké és a hazai médiapiac egyik jelentős szereplőjévé vált. Az olvasói igények és a piaci visszajelzések alapján a lapot folyamatosan fejlesztjük, így 2007 augusztusától az teljesen megújult formában, új külsővel, új tartalommal és rovatszerkezettel jelenik meg. Kiadónk az elmúlt év végén megkezdte az országos terjeszkedést is, így a Helyi Téma első vidéki változata tavaly ősszel megjelent Dunaújvárosban, de az idei esztendő végéig további 4-5 vidéki nagyvárosban tervezzük a lap megjelentetését.

Hetek

Hetek

A Hetek XIII. évfolyamában járó országos közéleti hetilap. Ez idő alatt magvas és lényeglátó írásaival, sajátos szemléletmódjával komoly rangot vívott ki magának a politikai-közéleti hetilapok piacán. Folyamatosan szemlézi az Observer, az MTI és a Magyar Rádió Szerkesztőségei valamint számos hírügynökség és hírportál. Karakterét a hír- és esemény -értelmezések, -analízisek, -kiegészítések, reagálások, háttér-információk, prognózisok határozzák meg. A Hetek témaérzékenysége az elmúlt években, számos esetben irányította rá a figyelmet a társadalmi és szociológiai problémákra, szolgált közéleti viták alapjául, és inspirálta a magyar média más szereplőit. Témaválasztásait rendszeresen feldolgozzák a lappiac más szereplői is, és az elektronikus sajtó is. A Flekk 2000 díjat a Hetek-ben megjelent írásáért kapta a lap publicistája (Katasztrófa a Tiszán). A Hetek Közéleti Klub rendezvényeire rendszeresen ellátogatnak a nagypolitika és a magyar gazdaság meghatározó alakjai. A Hetek rovatai: Belföld, Külföld, Üzlet, Háttér, Riport, Tollhegy, Arcok, Publicisztika, Fókusz, Interjú, Hit és értékek, Életmód, Színes, Vélemény, Szabadidő, Sport.

Hirdetés
Hír24

Hír24

A portál elsődleges célja a gyors és lényegretörő információközlés, tömör, gyorsan áttekinthető hírek formájában. A tartalom előállításának két legfontosabb szempontja a hírérték és gyorsaság. Ezen szempontok teljesülésének legfontosabb eszközei a lényegre törő, információ-központú hírszerkesztés, a gördülékeny és sallangmentes tálalás, valamint a reagálás az eseményekre. A Hír24 felépítése és tartalma a gyors tájékozódást szolgálja, rendszeresen és nagy számban használt hivatkozásokkal pedig lehetőséget biztosít olvasóinak a mélyebb tájékozódásra is a hírek témájában. A Hír24 mind komoly, mind könnyedebb témákban (hard és soft news) széles kínálattal várja olvasóit a belföldi közélet és politikai híreitől kezdve a sport, bulvár, életmód témákon át a kultúráig.

Hírkereső

Hírkereső

Friss hírek percről-percre! kétszáz hírforrásból napi ötezer hír! Bulvárhírek, gazdasági hírek, autós hírek, életmód hírek, sporthírek. Minden témában percenként több hír kerül publikálásra. Különböző szűrési és nézetváltási lehetőség.

Hírstart

Hírstart

A Hírstart egy folyamatosan frissülő, minden témakörben kimerítő információt nyújtó híroldal! A hírek célirányosan kereshetők, szűkíthetők mintegy tizennyolc témakörben és rengeteg kategóriában, így gyorsan megtalálhatók azok az információk, amelyek igazán érdekelnek!

Index

Index

A Central European Media és Publishing meghatározó szereplője a hazai és a közép-európai régió internetes médiapiacának. A érdekeltségi körébe tartozik az egyik leglátogatottabb magyarországi internetes portálcsoport, az Index, Velvet, Totalcar és a köré épülő közösségi szolgáltatások: Indavideo, Indafon, Indafoto, Indamail, Blog, Index Fórum. A társaság többek között tulajdonosa a Portfolio on-line, illetve a Napi Gazdaság nyomtatott, gazdasági és a Resource című ingatlan információs újságoknak, a Honfoglalo on-line játéknak, a C-travel utazási portálnak, a Bookline e-kereskedelmi portálnak, valamint a régió legsikeresebb célzott reklám szolgáltatását nyújtó internetes társaságának, az Etargetnek. A cégcsoporthoz 2008-ban csatlakozott a BBC stratégiai partnere, a hazai rádiózás meghatározó szereplője, az InfoRádió.

Kitekintő

Kitekintő

A Kitekintő 2007. tavaszától működő, független tematikus hírportál. Alapítói a külvilág eseményeinek bemutatását tűzték ki célként, abban a meggyőződésben, hogy Magyarország méretéből és földrajzi helyzetéből fakadóan elkerülhetetlen a nyitás, a differenciáltabb megközelítés a közelebbi és távolabbi kultúrák és események felé. A Kitekintő az első és legnagyobb oldal a magyar on-line piacon, amely napi frissítéssel kizárólag külföldi tematikát kínál.

Magyar Hírlap Online

Magyar Hírlap Online

A sokak által papíralapon is jól ismert Magyar Hírlap újság online felülete. Hasonlóképpen az eredetihez, itt is megtalálhatók a legfrissebb hírek a lehető legtöbb témában. Regisztráció után további opciók nyílnak meg a böngészők előtt.

Magyar Narancs

Magyar Narancs

A Magyar Narancs 1989-ben lépett színre a magyar sajtópiacon, mint az akkori, alternatív-radikális Fidesz lapja, amely szabadon és kritikusan ír politikáról, kultúráról és életmódról. A lap és az alapító párt útjai 1992-ben elváltak: a Magyar Narancs nem a Fidesz lapja. Az újság szerkesztôgárdája 1994-ben Pulitzerdíjat kapott. 1998-ban, a Postabank-lapcsalád felszámolásakor a Narancs léte is megkérdôjelezôdött, de a lap átvészelte a nehéz idôket. Az újságot 1998 vége és 2000 áprilisa közt becenevén, MaNcsként publikáltuk. A lap mission statementje szerint a képviseleti demokrácia és a szabad versenyes, magántulajdonon alapuló piacgazdaság értékei iránt elkötelezett hetilap, amely magasan kvalifikált olvasóit ezen értékek szerint, egyedi hangnemben tájékoztatja a politikai és kulturális közélet meghatározó eseményeirôl. Elkötelezettsége liberális, az egyéni szabadságjogok és a jogállami normák érvényesülését mindennél többre becsüli. A Magyar Narancs gazdasági és politikai értelemben is független és önálló: nem kötôdik egyetlen politikai párthoz, gazdasági érdekcsoporthoz vagy multinacionális kiadóhoz sem. A Narancs a magyar sajtónak az a kis zuga, ahol az újságíróknak nem kell másra hallgatniuk, mint a józan eszükre és intellektuális lelkiismeretükre.

Magyar Tudat a Nemzeti Hírportál

Magyar Tudat a Nemzeti Hírportál

A Magyar Tudat konzervatív, keresztény, polgári és hagyományőrző hírportál. Friss híreket, történelmet, aktuális teendőket, hagyományokat, hagyományőrzést, sportot lehet az oldalon találni. Hiánypótló szerepet tölt be. Az oldalon pozitív, Kárpát-medencével kapcsolatos híreket információkat teszünk közzé. Nem engedünk teret a szélsőséges, gyalázkodó írásoknak, kommenteknek. Friss híreink kizárólag nemzetünket érintő eseményekkel foglalkoznak, melyek előre mutatnak, és jó érzéssel töltik el az azt olvasókat.

Tuti menü