Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Politika, közélet képes leírás: Metropol - Wita [2. oldal]
részletek »

Politika, közélet: Metropol - Wita [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: onlineujsag.tlap.hu » Politika, közélet
Keresés
Találatok száma - 31 db
Metropol

Metropol

A legolvasottabb hazai napilap online kiadása teljes értékű hírportálként folyamatosan frissülő, színes tartalommal várja az olvasókat. A gazdag napi híranyag mellett tematikus mellékletek teszik még változatosabbá a tartalmat, melyet a szerkesztők az olvasók minél magasabb fokú kiszolgálására, a minőségi tájékoztatásra és az állandó objektivitásra törekedve állítanak össze. A Metropol.hu átlátható struktúrája nem csak az olvasók, hanem a hirdetők igényeinek figyelembevételével is készült, így ügyfeleink részére hatékony és kiváló ár-értékarányú megjelenési megoldásokat kínálunk.

Mindennapi

Mindennapi

Keresztény újságírók vagyunk. Az újságírói semlegesség mítoszát nem tartjuk fenn, hanem beismerjük és örömmel vállaljuk elfogultságunkat. Fenntartjuk viszont a függetlenségünket, mind a politikai pártoktól, mind a hozzájuk tartozó pénzügyi érdekköröktől. Függetlenek kívánunk maradni a felekezetektől is. Szerkesztőségünk tagjai különféle egyházakból valók, számunkra a közös teológiai keretet az egyetemes apostoli hitvallás jelenti. A lényeges dolgokban egység, a kevésbé lényegesekben szabadság, de mindenekben szeretet elvét valljuk. Ezen felül semmilyen felekezet-specifikus törekvést nem támogatunk. Háromféle megközelítésből szemléljük a jelenségeket: Amit igenlünk (pl. a család védelme, a szociális gondoskodás, a társadalom életében való felelős részvétel, a hatékony és igazságos jogrend stb.) Amit ellenzünk (pl. szexuális szabadosság, kizsákmányolás, környezetrombolás, a lokális közösségek szabadságának veszélyeztetése stb.) Amivel kapcsolatban keressük a helyes választ (pl. a marihuánafogyasztás büntetése, a torrentezés, a melegfelvonulás stb.) Minden kérdésben nyitottak vagyunk az építő és tiszteletteljes vitára. A dolgokról dialektikusan beszélünk, több nézőpontot megmutatva. Kertelés nélkül, a politikai, vallásos, társadalmi mítoszokat lebontva tárgyaljuk az aktualitásokat.

Napi Hírvilág

Napi Hírvilág

Az NHV Napi Hírvilág közéleti-kulturális hírportál prémium típusú olvasóközönségével, kiemelkedő helyet igyekszik elfoglalni a hazai tartalomszolgáltatók között. Szerkesztőségünk egy új, az internetes magyar újságírásban eddig betöltetlen szerepet kíván betölteni a profizmus, a mértékadás és a szórakoztató informálás, véleménynyilvánítás jegyében. Az NHV célközönsége a gondolkodó, önálló véleményalkotásra törekvő ember, az a 18 és 45 év közötti korcsoport, amelyik a színvonalas tartalom, hiteles és mértékadó hírközlés mellett a könnyű, szórakoztató és értékes hírek is fontosak. A portálkoncepció kialakítását széleskörű közvélemény-kutatás előzte meg, melynek során felmértük, hogy a hazai internethasználók milyen tartalmakat hiányolnak, milyen szellemi értékeket részesítenek előnyben. Épp ezért fő feladatuknak a megszokott politikai és közéleti újságírást tűztük ki, de ezek mellett profilunk alapjául szolgál a Magyarországon hiánycikknek számító, ám Nyugat-Európában már jó ideje jelen lévő pozitív hírek közlésére való specializálódás.

Népszabadság Online

Népszabadság Online

A Népszabadság piacvezető országos napilap, a szeriőz szegmensben, jól egészíti ki a Népszabadság online, ami maga is jelentős a minőségi hírportálok között. A Népszabadság napilap szellemisége meghatározó orientációt jelent a Társaság többi médiumának. A könyv és magazin piacon is eredményorientált, de mindig a márka értékeit szem előtt tartó minőséget képviselő kiadó, évente több sikeres konferenciát is szervez. A Népszabadság a minőséget termékeiben és szolgáltatásaiban egyaránt képviseli így a hirdetői piacon versenytárasait meghaladó szintű ügyfélkiszolgálással, és integrált szolgáltatással van jelen, a kereskedelmi és szerkesztőségi tartalmak jól definiált megkülönböztetésével. A működést nyitottság, értelmes kiadói partnerség keresése jellemzi. A Népszabadság munkatársai elkötelezettek, cégidentitásuk megkérdőjelezhetetlen. A kiadó ösztönzi és elismeri a csapatmunkát és a kreativitást, különös gondot fordít munkatársai fejlődésére, karrierépítésére.

Népszava Online

Népszava Online

A Népszava a magyar napilapok közül az elsők között jelent meg a világhálón 1996-ban. Új, azaz a mostani dinamikus szerkezetét többszöri átalakulás után nyerte el. A megújulás nem csak külsőségeket takar, mivel az online szerkesztőség a napilap tartalmának megjelenítésén túl pluszinformációkat, friss híreket, tudósításokat, interjúkat és szolgáltatásokat is kínál olvasói számára. Küldetésünk a gyors, a hiteles tájékoztatás, mindenkinek, aki a politikai, közéleti, kulturális eseményekről és azok hátteréről első kézből kíván tájékozódni. Újságunk tartalmi gerincét a Belföld, Gazdaság, Publicisztika és Külföld rovataink adják, amelyeket további rovataink minden témát kimerítően körülölelnek. A dinamikus fejlődés jegyében indítottuk a Videó rovatunkat, és szintén ezt az irányt szolgálják a Fotó rovat képriportjai, továbbá a cikkek kommentálási lehetősége.

Origó

Origó

Az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk, hogy kínálatunkat felfrissítve elsősorban tartalmak és tematikák köré szervezzük értékesítésünket. Több tucat új tartalmi innovációt mutattunk be, és még számos hasonló kezdeményezést tartogatunk a 2011-es évre.

Pénzügyért

Pénzügyért

A hírportált és magazint 2011-ben azzal a céllal indítottuk el, hogy megbízható, hasznos és naprakész információkkal segítsük olvasóinkat tájékozódni a pénz világában. A mindennapi hírek mellett profi módon vonunk be pénzügyi szakértőket, azzal a céllal, hogy tapasztalataikkal és elemzéseikkel segítsék az Önök mindennapi életét és boldogulását. Többek között gazdaság, pénzügy, család, egészség, sport és még számtalan témában várjuk a honlapra látogatókat. Látogassanak el honlapunkra, és győződjenek meg hírportálunk színvonaláról.

Politaktika

Politaktika

A Politaktika egy on-line Hyde-park, ahol Ön is kifejtheti véleményét a magyar politikai élettel kapcsolatban. Az Ön információinak segítségével követhetőbbé válhatnak az országgyűlési és az önkormányzati képviselők, illetve a miniszterek és a polgármesterek munkái, betartott és betartatlan ígéretei. Világossá tehető, hogy ténylegesen melyik politikus látja el jól a feladatait illetve, melyik honatya képviseli megfelelően a választóit, illetve kik azok a képviselők akik nem szolgáltak rá a parlamenti tagságukra. Bárki, bármelyik pártról vagy politikusról írhat szamizdatokat, cikkeket. Fontos az egyéni és lokális vélemény. A politaktika.hu országos és regionális ügyekkel is kiemelten foglalkozik. Nem feltétlen lesz jobb Magyarország ettől a honlaptól, de ha már senki sem hallgatja meg a véleményét - vagy barátai és családja már kívülről fújja az Önét - akkor írja le ide, hogy azt még szélesebb körhöz tudjuk eljuttatni. Fontos, hogy több embernek legyen sokrétűbb látásmódja a magyar politikára.

RichPOI.com - Hírportál

RichPOI.com - Hírportál

RichPOI - a teljesen független, búlvártól mentes, hír és vásárlói portál. Webkereső, képkereső, térkép, útvonaltervezés, vásárlás, cégadatbázis, GPS-es POI adatbázis, friss hírek. Sokoldalú, exkluzív online újság, amely rengeteg képpel és sok hasznos információval várja olvasóit. Magyarországon elsőként!

Hirdetés
Ring Magazin

Ring Magazin

Mint arról korábban már beszámoltunk, Gyurkovics Tibor Kossuth-díjas író, költő, Szerencsés Károly habilitált történész, az ELTE docense, Földesi Margit habilitált történész, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem docense, a Ring Magazin főszerkesztője két éven át rendkívül népszerű irodalmi műsort készített Még nem késő! címmel az Echo tv-n, amelynek Gyurkovics Tibor betegsége, majd 2008. november 16-án bekövetkezett halála vetett véget. Ezt követően Gyurkovics Tibor emlékére a Ring Alapítvány, Földesi Margit kezdeményezésére létrehozta a Még nem késő! díjat, amelynek átadására első alkalommal 2009. május 7. napján került sor az Ökocentrum Zrt. Székházában, a cég támogatásával.

Royal Magazin

Royal Magazin

A royalmagazin online az ORLEX Kft. által működtetett internetes hírportál, amely a tíz éven keresztül megjelenő Rmagazin és a korábbi orlexmedia.com honlap teljesen megújult változata. Portálunkon helyi, megyei és országos híreket közlünk, amelyeket könnyen áttekinthető témarendszernek megfelelően kategorizálunk. Hírportálunkat a nyomtatott magazinhoz és a korábbi honlapunkhoz képest szerkezetileg, arculatilag és tartalmilag egyaránt továbbfejlesztettük, a kínált interaktív és reklámszolgáltatások körét kibővítettük.

Starthirek.hu

Starthirek.hu

Tőlünk startolnak az aktuális friss hírek. Friss hírek itthonról és a nagyvilágból, hírességekről, sztárokról, celebekről, és sok más témában is a nap 24 órájában folyamatosan. Egy helyen olvashatod a legfontosabb hazai médiumok híreit, így 10 perc alatt átfuthatod: miről szólnak a hírek Aktuális hírek Magyarországról és a világból minden mennyiségben, kategorizálva. Folyamatosan frissülő friss hírek több kategóriában. Bulvár, Technika, Tudomány, Kultúra, Belföld, Külföld, Gazdaság, Sport,

Vas Népe Online

Vas Népe Online

Szombathely és Vas megye legfrissebb hírei, sporteredmények, beszámolók, a megye legfontosabb eseményeinek programajánlója, nap szépe, horoszkóp, képek, videók érdekességek a Fejér megye településeinek életéből. Nézze meg Ön is miről beszélnek Szombathely, Celldömölk, Vasvár, Sárvár, Kőszeg, Szentgotthárd, Bük, Örség, Ikervárvár vagy Jánodháza városában vagy próbáljon szerencsét a nyereményjátékok valamelyikén! A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. Vas Népe című napilapjának friss információival...

Wita

Wita

A wita egy olyan portál, ami a közélet aktuális kérdéseit boncolgatja egy-egy vita keretében. Ezenkívűl látogatók által írt cikkeket lehet olvasni, illetve ezekről véleményt alkotni. Az oldal célja egy olyan közösség kialakítása, mely fogékony a napi politika kérdéseinek boncolgatására, vagy más emberek által írt történetekre, leírásokra, észrevételekre, és melynek tagjai szívesen megosztanák egymással saját élményeiket, tudásukat. Az oldal alapvetően tehát két fő részre különíthető el: a vitákra és az írásokra.

Tuti menü