Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TV, film, mozi, szórakozás képes leírás - Online újság.tlap.hu
részletek »

TV, film, mozi, szórakozás - Online újság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlineujsag.tlap.hu » TV, film, mozi, szórakozás
Keresés
Találatok száma - 11 db
Animare TV-újság

Animare TV-újság

Az Animare nem pusztán egy televíziós műsorújság. A honlapon lehetőség nyílik TV-nézésre, filmelőzetesek megnézésére és sok más hasznos és érdekes dologra. Beszélje meg a látott filmeket a TV-fórumon, vagy akár illessze saját honlapjába az aktuális TV-műsort!

Cseppek

Cseppek

A Cseppek Magyarország egy dinamikusan fejlődő online médiuma. Az oldal látogatottságát a Google folyamatosan monitorozza, melyekből részletes statisztikákat készít. Amennyiben érdekli ezen látogatottsági adatok és ennek függvényében hirdetne, kérem keresse fel szerkesztőségünket.

Digital Age

Digital Age

Mindenekelőtt igényes szórakozási lehetőséget a felhasználók számára, hogy értelmesen tölthessék el a világhálóra szánt perceiket. Cikkeink között nevettető, vagy éppen megdöbbentő, elgondolkodtató írásokat olvashatnak, szinte minden témakörből. Emellett oldalunkon egyre nagyobb szerepet szánunk az aktív kikapcsolódásnak, a színvonalas, elmét próbáló játéknak. Ezt a célt szolgálja folyamatosan fejlődő Feladványok és Kvíz rovatunk.

Est

Est

A közismert honlapon találhatunk filmbemutatókat, ajánlókat, olvasható tv-, és moziműsor, és megtalálhatjuk a kulturális és a családi programlehetőségeket egyaránt. A könyvújdonságokra is rábukkanhatunk, de nemcsak olvashatjuk, hanem ajánlhatjuk is itt az értékes és érdekes programokat!

Film | Mozi hírek, cikkek

Film | Mozi hírek, cikkek

A Magazin Mozi / Film hírek, cikkek témakörben a saját hírek mellett színvonalas partnerek segítségével igyekszik mindig a legváltozatosabb és legaktuálisabb tartalmakat közreadni. A Fantasmania Magazin célja a legfrissebb szórakoztató hírek és cikkek csokorba gyűjtése, a filmes cikkek mellett friss filmtrailerek is nézhetőek és más témakörök hírei is megtalálhatók. (Pankráció, Képregény hírek, a későbbiekben további témakörök bevezetése várható.)

HírTv Net

HírTv Net

A Hír TV önálló internetes hírportáljának látogatottsága 2004 óta megduplázódott. A látogatók havonta mintegy 3,5-4 millió oldalletöltést produkálnak. A honlap látogatottságát folyamatos mérés, eseti kutatás támasztja alá.

MTV Teletext Online

MTV Teletext Online

A televízióból is jól ismert teletext szolgáltatás természetesen már online is elérhető. A hírek és a témák itt elérhetők a témák linkjeire kattintva éppúgy, mint a keresett oldal számának beírásával.

Port

Port

Nagyon komplex online újság a műsorajánlás területén. A televízón és rádión kívül megtalálható a mozi- és színházműsor, tippek fesztiválokra, zenei programokra. Találunk még gyermekek részére szóló programokat is a honlapon, és nem hiányoznak a szállás- és gasztronómiai információk sem! Egyszóval minden, ami kikapcsolódás, szórakozás!

Rtl klub

Rtl klub

Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi televíziójának híroldala érhető el ezen az oldalon. A honlapon a nap legfrissebb írott hírei között videó formájában is megtekinthetők a legérdekesebb újdonságok.

Hirdetés
Tv2

Tv2

Az egyik legnagyobb kereskedelmi televízió folyamatosan frissülő honlapja. Műsorok, sorozatok, ízelítők és természetesen rögzített felvételek egyaránt megtekinthetők a weblapon. Műsorújság, időjárás, Tv blog, webshop és sok más érdekesség!

Tv24

Tv24

A TV24 egy sokfunkciós interaktív TV-műsorajánló portál, amely egyesíti magában a naprakész tv, valamint a hazai és külföldi szórakoztatóipar legizgalmasabb híreit. A site a részletes, testreszabható műsorújságon kívül érdekes háttéranyagokat, exkluzív interjúkat közöl. Minden egyes cikk szorosan kötődik az adott nap műsoraihoz, különös tekintettel az esti főműsoridőben futó nagy nézettségű tévéműsorokra.

Tuti menü